Home
Bio
Discografie
Lyrics
Agenda
Media
Fans
Contact
Booking
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Agenda
Video
Contact

Biografie

Aïssa is een veelzijdige entertainer. Van kleins af aan stond Aïssa met haar borstel in de hand voor de spiegel te playbacken op de nummers van Roxette en Madonna… maar de spiegel voldeed niet. Aïssa wist al snel dat ze op een podium hoorde te staan en zo nam ze ook op zeer jonge leeftijd deel aan tal van playbackshows.
Later startte Aïssa met het leren bespelen van Piano waardoor haar interesse in muziek alsmaar groter werd. Naast haar andere passie, dans,waar ze wedstrijden mee deed, nam Aïssa op latere leeftijd deel aan verschillende zangwedstrijden waar ze steeds hoog scoorde. Zo raakte ze bij bv. New Talent in Beersel in de finale waar ze zong samen met een live band. Vanaf dat moment wilde Aïssa meer. De drang om meer op het podium te staan werd alsmaar groter. Aïssa besloot een repertoire op te bouwen met meezingers zoals haar befaamde Ann Christy medley, een artiest waar ze ook tot heden steeds naar op kijkt. Van in haar jonge jaren tot nu luistert Aïssa naar artiesten zoals The Carpenters, Michael Jackson, Celine Dion, Marco Borsato, Clouseau, … en zo kunnen we maar verder gaan want Aïssa haar muziekinteresse is zo ruim dat ze haar niet vastpint aan één genre. Al deze artiesten inspireren Aïssa steeds op muzikaal vlak.

Na enige tijd optreden besloot Aïssa een eerste singel cd op te namen bij haar toenmalige zangcoach Marc De Maeyer. Haar eerste cd zou 4 nummers bevatten waaronder de Ann Christy Medley, How Do I Live, Black Velvet en Heaven. Later kwam het idee om een full cd op te nemen met zowel Engels talige als Nederlandstalige nummers. De cd was een voorbode voor haar eerste fanbal welke veel succes boekte. Dat Aïssa van spektakel houdt was duidelijk daar ze zorgde voor een mooie uitgebreide show met niet alleen zang maar ook een mooie visuele show. Samen met collega artiesten zorgde ze voor een spectaculaire show.
Later volgde er een verjaardagsbal waar ze het podium deelde met Bandit maar hier stopte het echter niet. Aïssa wou haar 2de fanbal nog spectaculairder. Vele mensen wisten ondertussen dat Aïssa naast haar prachtige zang ook steeds rekening hield met andere aspecten zoals verschillende kledingwissels, uitgebreide lichtshow, decoraties, … Deze keer nodigde Aïssa ook artiest collega Gunther Neefs uit met zijn live band als kers op de taart met opnieuw een prachtige show als resultaat waar iedereen met volle teugen van genoot.
In 2018 blikte ze een nieuwe ballade in met bijhorende videoclip welke ze opdroeg aan haar dochtertje Kiana. De ballade kwam van songwriter Jim Nijs met in co-productie Jean Pierre Kerckhofs. Deze was op de radio’s en MentTv vanaf oktober 2018.